Debrecen Panel

2022, április 26 - 08:30

Újabb tanszéki, hiánypótló szakköny: megjelent a tavaly végzett MSc évfolyam kutatómunkájával létrejött Debrecen paneles lakótelepei című könyv, mely részletesen bemutatja a város 45 utáni telepes fejlesztéseit, mai helyzetüket, építészeti, szociológiai szempontból, rehabilitációs lehetőségeket nemzetközi példák alapján és hallgatói koncepciókat.

Hamarosan megvásárolható a kari könyvtárban, az egyetemi kiadó online boltjában, a pesti FUGA-ban és remélhetőleg több könyvesboltban is.

Köszönjük és gratulálunk a szerzőknek:

oktatók: Keller Ferenc és Kovács Péter DLA

hallgatók: Bajusz Boglárka, Czirják Róbert, Gazdag Olivér, Hawrlant Benjámin Máté és Ligeti József

 

 

 

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.