Építészmérnök alapképzés - BSc

 

 

A BSc képzés célja építészmérnökök képzése, akik alkalmasak elsősorban a magasépítés tág szakterületén a vonatkozó rendeletek szerinti, irányítás melletti munkavégzésre (műszaki előkészítés, kivitelezés, épületfenntartás, gyártás, hatósági munka, bizonyos tervezési és kutatási részfeladatok). A hallgatók műszaki és művészeti, valamint gazdasági és humán képzéseik révén komplex ismereteket szereznek.

A képzés felkészíti a hallgatókat tanulmányaik építész mesterképzésben (MSc) való folytatására, melynek elvégzése után teljes körű tervezési jogosultságot szerezhetnek.

Frissítés dátuma: 2021.12.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.