LEVONÓ

LEVONÓ

 

A 2021-22-es tanév őszi félévének rajzi kurzusain részt vett hallgatók reflexiói a MODEM - Modern és Kortárs Művészeti Központ Párizsi absztraktok című kiállítása nyomán. 

Részletek a Párizsi absztraktok kiállításról.

 

Az improvizatív tárlaton az őszi szemeszterben változatos technikákkal készült hallgatói munkák kerültek bemutatásra: skiccek, vázlatok, grafikák, festmények, makettek, plasztikák, digitális rajzok, látványtervek, fotók, animációs rövidfilmek - Az absztrakt képzőművészetet és az absztrakció gondolatát körül járva. 

 

A kiállítás a MODEM előcsarnokában volt megtekinthető 2021 november 29. és december 10. között a MODEM-mel folytatott együttműködés keretében.

alkotók: Az építészmérnöki BSc képzés kreatív-rajzi tárgyainak hallgatói és az MSc képzés első évfolyamában résztvevő hallgatók.
oktatók: Boros Miklós János DLA, Huszthy Edit DLA, Molnár Dóra, Szabó Károly
projekt koordinátor, kurátor: Boros Miklós János DLA, Huszthy Edit DLA
fotó: Szentirmai Tamás DLA

 

A KIÁLLÍTÁS KÉPEI

 

 

 

 

 

Frissítés dátuma: 2022.06.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.