Építészeti ábrázolás 1.

Oktatók

  • Huszthy Edit, adjunktus, DLA
  • Boros Miklós, adjunktus, DLA
  • Szabó Károly, tanársegéd

Tárgyfelelős

  • Major Zoltán, tanársegéd

Tantárgy típusa és óraszáma: 4 óra gyakorlat

Kreditpont értéke: 4

Követelmény: gyakorlati jegy

 

A rajzi alapismeretek után a hallgatók az építészeti gyakorlatban használt ábrázolási szabadkezi technikákkal kezdenek ismerkedni, formai és technikai kísérleteken keresztül, illetve az építészeti tervezési feladatokhoz kapcsolódóan.
A félév során összetett külső tereket, három iránypontos perspektíva feladatokat oldanak meg, illetve az anyagszerű rajzi megjelenítésekkel, új rajzi eszközökkel és technikákkal ismerkednek igazodva a tervezési feladatokhoz.

Tantárgyi tematika

Frissítés dátuma: 2021.11.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.