Triplex Confinium - workshop Kikindán

2022, március 7 - 13:45

Workshop Kikindán

A Triplex Confinium Erasmus+ projekt következő eseménye a Kikindai workshop/nyári egyetem lesz március 31 és április 13 között a kikindai Terra kerámia központ inspiráló műterem épületében. A tanszékről 4 hallgató tud résztvenni az eseményen. A két hetes részvételre 812 Euró ösztöndíjat kapnak a hallgatók, ebből tudják fedezni a kinti költségeiket.

triplex-confinium.eu/kikinda-2022

A két hét alatt a résztvevő partner egyetemek (Budapest, Temesvár, Újvidék, Kolozsvár, Bukarest, Debrecen) előadásokat, workshopokat tartanak, meghívott előadások, tanulmányutak lesznek.

Az oda és visszautat a résztvevőknek kell megoldani, az ottani szállást biztosítjuk, költsége az ösztöndíjból fizetendő.

Jelentkezni szerda 12:00 óráig lehet a tanszéken.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.