Mapei építész diplomadíj

Mapei építész diplomadíj a Debreceni Egyetem, Műszaki Karának végzős Építész és Építészmérnök MSc, BSc hallgatói részére.

 

Mapei építész diplomadíj

A Debreceni Egyetem, Műszaki Karának végzős Építész, Építészmérnök

MSc, BSc hallgatói részére

 

A Mapei Kft. „Mapei rendszerek az építési álmok megvalósításában” elnevezéssel hallgatói diplomadíj pályázatot hirdet.

A jelentkezési adatlap feltöltési határideje: 2024. május 13. hétfő 24:00

A pályázati anyag feltöltési határideje: 2024. június 10. hétfő 24:00

A pályázat díjazása intézményenként 1 nyertes részére: nettó 200.000 Ft

Jelentkezési lap és pályázat elérhetősége, feltöltési lehetőség:

www.mapei.com/hu/hu/tervezoknek

 

Együttműködő intézmények

Pályázatunkat az alábbi intézményekkel együttműködésben hirdetjük:

  • a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karával

  • a Győri Széchenyi István Egyetem, Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Karával

  • a Debreceni Egyetem, Műszaki Kar, Építészmérnöki Tanszékével

  • a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karával

  • valamint az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Építészmérnöki Intézetével

     

A pályázat célja

Célunk, hogy minden évben alkalmat biztosítsunk a jövő építész generációi számára, hogy megmutathassák tervezői, innovációs készségüket. A pályázaton való részvétel alapfeltétele a diplomamunkában a Mapei széleskörű termékpalettájának alkalmazása a műszaki irányelvek és alkalmazástechnikai utasítások betartása mellett.

 

A pályázók köre

Minden olyan, az intézménnyel jogviszonyban lévő hallgató, aki a 2023/24. tavaszi félévben Építészmérnök MSc, BSc, Építész szakon végez, pályázhat a Mapei építész diplomadíjra.

 

A díjazásról

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri értékeli és bírálja el. A szakmai zsűri tagjait a Mapei Kft. a későbbiekben fogja nyilvánosságra hozni. A Mapei Kft. a pályázatra intézményenként 1 nyertes részére nettó 200.000 Ft díjazást határozott meg. A Mapei Kft. fenntartja a jogot arra, hogy ha megítélése szerint a pályázatok egy adott intézményben nem elég színvonalasak, akkor abban az intézményben nem hirdet győztes pályázatot. Nem kaphat díjazást az a hallgató, akinek a záróvizsgája nem sikerül, vagy a benyújtott diplomamunkáját nem fogadja el az egyetem. Továbbá kizárásra kerülnek a pályázatból azok a hallgatók, akik a diplomamunkájukat nem maguk készítették, vagy a beküldött pályázatuk nem a diplomamunkájuk. Intézményenként egy díj kerülhet kiosztásra. A pályázati díjakhoz kapcsolódó adóterheket a Mapei Kft. átvállalja, és az adóhatóság felé teljesíti.

 

Határidők

A jelentkezési adatlap feltöltési határideje: 2024. május 13. hétfő 24:00 

A pályázati anyag feltöltési határideje: 2024. június 10. hétfő 24:00

A nyertes pályázókat a Mapei Kft. 2 héttel a díjkiosztást megelőzően értesítik. A díjak a Mapei Kft. által későbbiekben meghatározott eseményeken kerülnek kiosztásra: várhatóan 2024. július/augusztus hónapban. A határidőn túl benyújtott pályázatok nem kerülnek értékelésre. A Mapei Kft. kizár mindennemű, a pályázati felületet érintő technikai hibákkal (pl. internetes kapcsolati hiba, működési hiba stb.) kapcsolatos felelősséget.

Pályázati anyag beküldése:

Részvételi feltételek:

  • A pályázaton való részvétel díjmentes, de jelentkezéshez van kötve.

  • A pályázaton kizárólag olyan építész hallgatók vehetnek részt, akik a fentiekben felsorolt felsőoktatási intézmények hallgatói.

  • Pályázati anyagként a hallgató a felsőoktatási intézményben leadott diplomamunkája nyújtható be.

  • A pályázat csak online (a fenti pályázati oldalon keresztül) nyújtható be.

  • Csak hiánytalanul beküldött pályázati anyag bírálható el, melynek részét képezi:

  • o Jelentkezési adatlap, mely a részvételről és a szerzői jogokról is rendelkezik (letölthető formanyomtatvány, amit aláírva és szkennelve kérünk benyújtani);

    o Nyilatkozat hallgatói jogviszony fennállásáról: a jogviszony igazolás egyedi sorszámmal ellátott dokumentum, melyet a Neptun tanulmányi rendszerből a felsőoktatási intézmény állít ki és hitelesít a hallgatók számára. Jogviszony igazolást a hallgató kérhet ki személyesen, e-mailen keresztül vagy meghatalmazott személy által.

    o Pályázati anyag, az alábbi részleteknek megfelelően

     

A pályázati anyag tartalma

A felsőoktatási intézmény által a diplomamunkára előirt formai és tartalmi követelményeket teljesítő digitális tablók .pdf formátumban. Külön dokumentumban kérjük az alkalmazott Mapei termékek (*) által érintett részletes rétegrendeket.

 

Bíráló bizottság (Zsűri)

A Mapei Kft. háromtagú szakmai zsűrit kér fel a pályázati anyagok elbírálására. A zsűri, egyéb előre nem meghatározott díjat is létrehozhat.

A zsűri azokat a pályaműveket részesíti előnyben, amelyek szemléltetik a Mapei termékeinek és rendszereinek széleskörű építészeti felhasználási lehetőségeit. A jövőbe mutató ötletek és innovatív műszaki megoldások szintén fontos szempontok a bírálat során.

 

További információk, adatkezelés

A pályázó a pályázaton való részvétellel kapcsolatban (beleértve – többek között – a pályázati anyag elkészítését és benyújtását) semminemű díj és költség megtérítésére nem tarthat igényt. A pályázó a pályázat benyújtásával összefüggésben semmilyen jogcímen nem jogosult kárigényt, egyéb igényt a Mapei Kft.-vel szemben érvényesíteni.

A Mapei az adatkezelési tevékenységek kapcsán a 2016/679/EU Rendelet („GDPR”) 4. cikk 7. pont szerinti adatkezelői minőségben jár el. A Pályázathoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató jelen Pályázatkiírás elválaszthatatlan mellékletét képezi.

A tervek felhasználásának igénye esetén a Mapei Kft. külön megállapodik a pályázóval.

*A Mapei termékeire vonatkozó aktuális információk innen letölthetők:

www.mapei.com/hu/hu/kezdolap

 

Kapcsolattartás

Ingyenes konzultációs lehetőség, további információ a pályázattal, ill. a Mapei által forgalmazott termékekkel és műszaki megoldásokkal kapcsolatban:

Fülep Attila
építészmérnök, mérnök tanácsadó
Mapei Kft. Kelet-Magyarország
Mobil: +36 20 269 5295
email: a.fulep@mapei.hu

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS LETÖLTÉSE:

Mapei építész diplomadíj_Debrecen_2024.pdf

 

Legutóbbi frissítés: 2024. 05. 03. 10:16