MŰTEREM változás

A 2019/2020 őszi félévtől átalakul az eddigi műterem struktúra

MŰTEREM változás

A 2017-ben indított új tanmenet most ért el a harmadik évfolyamig, most vezetjük be az új műterem rendszert, ami véleményünk szerint rengeteg új lehetőséget rejt magában és számos oktatási célkitűzésünkhöz jobban igazodik.

A mostani őszi félévtől megszűnik az évfolyamonkénti, végigmenő rendszerű műtermi struktúra, helyette vegyes évfolyamú, félévenként változó összetételű műtermek lesznek a BSc képzés 2., 3. és 4. éves, illetve az MSc képzés 1. éves hallgatóinak.

A képzés során minden műteremben meg kell fordulnotok legalább egyszer, így szerezhettek igazán komplex, sokszínű, heterogén tapasztalatot, ami leginkább meg tud hatékonyan ágyazni a későbbi sikeres szakmagyakorlásotokhoz. Ahhoz, hogy minden műterem nagyságrendileg azonos létszámú legyen, az egyes műtermekbe minden évfolyamból az adott évfolyam létszáma alapján meghatározott fő jelentkezhet.

Az eddigi 2 BSc és 1 MSc műterem helyett összesen 4 vegyes műterem indul ősztől, melyek vezető oktatói:

  • Falvai Balázs
  • Keller Ferenc, Kovács Péter
  • Török Dávid
  • Zombor Gábor

Falvai Balázs, Török Dávid és Zombor Gábor esetében mellettük 2-2 fiatal, néhány éve végzett volt hallgatónk lesz segítségül.

Az egyes műtermek évfolyamonkénti létszámhatárai:

  BSc2 BSc3 BSc4 MSc1
Falvai 12 6 5 0
Keller-Kovács 0 12 5 5
Török 12 6 5 0
Zombor 12 6 5 0

 

 

 

 

A tantágy felvételnél vegyétek ezt figyelembe, elméletileg a Neptun nem is engedi máshogy. Amennyiben a regisztráció végén nagyon nem lesz egyenletes a műtermek létszáma, módosítani fogjuk.

Legutóbbi frissítés: 2023. 10. 05. 11:07